Μαγείρου Ελένη
 
 
 
Κέντρο Ολιστικής Προσέγγισης
Ομοιοπαθητικής - Συμβουλευτικής

Κόρινθος - Λουτράκι:
Ποσειδώνος 81
Αθήνα - Παγκράτι: Αρριανού 30 & Αρχελάου
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Μαγείρου Ελένη
 
Ποσειδώνος 81
20300 Κόρινθος, Λουτράκι
 
Αρριανού 30 & Αρχελάου
Αθήνα - Παγκράτι, 11635
 
Τηλέφωνο: +302744024022
 
Κινητό τηλέφωνο: +306932812960
 
 
 
 
 

Βιοενεργειακός Έλεγχος Asyra - Μαγείρου Ελένη στην Αθήνα - Παγκράτι

 
Ο βιοενεργειακός έλεγχος είναι μια εξέταση που στηρίζεται στις αρχές των ηλεκτροδερματικών εξετάσεων. Κατά τον βιοενεργειακό έλεγχο εξετάζεται ο οργανισμός με ειδικά φίλτρα -συχνότητες με μια μη επεμβατική διαδικασία.
Μέσω των φίλτρων αυτών περνάει μέσα στο σώμα πολύ χαμηλής έντασης ηλεκτρικό ρεύμα που δεν γίνεται αντιληπτό. Αυτές οι πληροφορίες μεταφέρονται από και προς τον οργανισμό και συγκεκριμένα μέσα από τους μεσημβρινούς του σώματός μας, με τη βοήθεια δυο μπρούντζινων ράβδων που ο εξεταζόμενος κρατάει στα χέρια του .Η διαδικασία της εξέτασης είναι πολύ απλή και διαρκεί λίγα λεπτά της ώρας. Αν υπάρχει κάποια διαταραχή σε κάποιο στοιχείο ή κάποιο όργανο καταγράφεται μέσω του ASYRA PRO και αυτόματα επιλέγονται συχνότητες που θα τις ελέγξει στο σώμα του εξεταζόμενου ώστε να επιλεγεί η “ειδική” συχνότητα με την οποία θα απομακρυνθεί η διαταραχή ώστε να να βελτιωθεί το επίπεδο της υγείας του. Αυτός ο έλεγχος και η εξισορρόπηση βοηθούν ώστε να είναι πιο δεκτικός ο οργανισμός σε οποιαδήποτε θεραπευτική προσέγγιση και αν επιλεγεί.
 
ΔΥΣΑΝΕΞΙΑ
 
Σαν δυσανεξία χαρακτηρίζουμε την κατάσταση κατά την οποία ο οργανισμός μας αδυνατεί να απορροφήσει ή να διαχειριστεί σωστά τα θρεπτικά συστατικά των τροφών τα οποία προσλαμβάνει. Σοβαρά προβλήματα δημιουργούνται και από τη δυσανεξία στα χημικά πρόσθετα των τροφών που προστίθενται για ενίσχυση γεύσης και εμφάνισης. Στην δυσανεξία τα συμπτώματα από την αντίδραση σε κάποιες τροφές, ή στα πρόσθετα που περιέχουν, δεν εμφανίζονται αμέσως μετά την κατανάλωσή τους αλλά κάποιες ώρες, ή και μέρες μετά. Τα συστατικά τα οποία ο οργανισμός αδυνατεί να διαχειριστεί τα αντιλαμβάνεται σαν εχθρικά και προκειμένου να τα διαχειριστεί παράγει αντισώματα. Αυτή η διαδικασία (η μη ανεκτικότητα) γίνεται αντιληπτή από τον οργανισμό από τα προβλήματα που δημιουργούνται, φουσκώματα, εφιδρώσεις, ζαλάδες, διάρροιες, πονοκέφαλοι και οι δυσανεξίες αυτές συντελούν στην αύξηση του σωματικού βάρους αλλά δημιουργούν και προβλήματα σωματικής ή και ψυχικής ευεξίας.
 
 
 
ΤΕΣΤ ΣΤΡΕΣΟΓΟΝΩΝ ΤΡΟΦΩΝ